Vacature Technical Service Assistant

Functie

Als Technical service assistant ben jij de eerste lijn waar de klant beroep op doet bij technische vragen of problemen. Deze problemen worden indien mogelijk telefonisch opgelost. Wanneer een interventie nodig is plan je deze in zonder het overzicht te verliezen op de algehele planning. Je zorgt voor een efficiënte manier van interventies te combineren met onderhouden en houdt alles nauwgezet bij in ons systeem. Binnen het jonge team communiceer je met het management en andere afdelingen. Je sluit de week graag af met een drankje met alle collega’s.

Profiel

Je genoot bij voorkeur een opleiding als technisch bachelor of hebt het equivalent vergaard door ervaring, maar iedereen met de juiste drive en ambitie komt in aanmerking, ongeacht diploma.
Communiceren met klanten in het Nederlands en in het Frans is voor jou geen probleem. Een extra Europese taal (Duits, Spaans of Italiaans) worden beschouwd als pluspunt.
Je bent administratief sterk, werkt ordelijk en kan vlot in teamverband werken.
Je bent een communicatief persoon om duidelijke communicatie te voeren tussen de verschillende afdelingen en hun verantwoordelijkheden.

Wat wij jou bieden

Boeiende job met verantwoordelijkheden in een sterk groeiend bedrijf, een aangename werkomgeving en fijne collega’s. Bij ons krijg je de kans om mee te groeien en denken.
Een aantrekkelijk loonpakket in verhouding tot je ervaring en competenties.

Solliciteer Solliciteer