Skip to main content

Brekers inzetten in uw recyclageproces?

Een goed idee!

Met ons uitgebreid gamma aan brekers hebben we bij Smet Rental alles in huis om uw ultieme partner te zijn in het aanleveren van brekers bij verschillende specifieke breekcampagnes.
Onze vakmannen kunnen aan de hand van foto’s van het te verwerken afval en de gewenste fracties aanbevelingen geven over welke breker uitermate geschikt is voor u. Zo kunnen wij streven naar het optimale resultaat.

Onze houtbrekers van bijvoorbeeld Komptech en Doppstadt zijn ideaal
voor het breken van hout, wortels, groenafval, biomassa en stronken.
De welbefaamde Komptech Crambo kan zowel op wielonderstel als op rupsonderstel geleverd worden.

Wenst u ander afval te breken?
Gft, matrassen, sloop- industrieel en huishoudelijk afval kunnen worden verwerkt met onze brekers. De brekers van Tana, Metso, Hammel, Komptech en Pronar
zijn hiervoor uitermate geschikt.

Een bandenrecyclageproject?
Onze Precimeca is een semi-mobiele bandenbreker. Specifiek ontworpen en vervaardigd voor het breken van uw banden van personenwagens en vrachtwagens.

Het assortiment wordt vervolledigd met de robuuste Terex en Roco steenbrekers.
Beide brekers zijn uitgerust met een rupsonderstel. Onze Roco R9R is een echte compacte krachtpatser voor het breken van al uw steenpuin. Daarnaast kan deze machine zowel elektrisch als op een dieselmotor draaien. Dit maakt het makkelijker om aan de geluidsnormen te voldoen of om uw breekcampagnes in een productiehal uit te voeren.

Ontdek hier ons volledig aanbod