Skip to main content

Wat onze klanten zeggen

“Met 5 composteringssites is Bionerga uitgerust met een performant machinepark. Echter, in tijden van extreme drukte doen wij reeds lange tijd beroep op Smet Rental om de piekperiodes op te vangen. Het inhuren van trommelzeven, sterrenzeven en/of een extra hakselaar bij Smet Rental verloopt steeds correct en conform de op voorhand gemaakte afspraken. Een pluspunt hierbij is dat het onderhoudsteam van Smet Rental ter plaatse komt op onze sites indien er bvb een klein onderhoud aan de huurmachine dient te gebeuren.”

Dhr. B. Schuurmans
Productie Manager Gft- en groenafval, Bionerga nv

“Smet rental is een zeer betrouwbare partner op gebied van huurmachines.
Steeds zeer snelle no nonsens service zowel op gebied van levering van machines als op service op gehuurde machines. Smet denkt ook mee om voor elke vraag /toepassing de juiste machine aan te bieden aan een concurrentiële prijs.”

Dhr. J. Erlich
Technisch Manager, Bioterra NV

Wij als Group Op de Beeck hebben regelmatig grote partijen verpakt organisch afval te verwerken voor onze biogascentrale.
Smet Rental staat altijd paraat om mee te denken en zelfs als het nodig is enkele proeven te draaien met hun verschillende brekers en zeven om zo tot een optimale oplossing te komen om verpakking en organisch materiaal te kunnen scheiden.

L. De bruyn
Plantmanager Kallo, Group Op De Beeck

“De Firma Smet heeft ons steeds geholpen om de beste oplossing te zoeken om onze verschillende stromen af te zeven. Naast het verhuren van goed onderhouden machines hebben ze een uitstekende service waar je, mocht het toch ergens mislopen, steeds op kan rekenen.

Gemaakte afspraken worden nagekomen.”

Dhr. L. Kennes
Productiecoördinator, Indaver Nv

“Wij hebben de firma Smet als een professionele en klantvriendelijke firma leren kennen met zeer gemotiveerde mensen die met raad en daad bijstaan om ons als klant optimale service te verlenen.”

Dhr. R. van Schaijk
Operations manager paper NL, Suez Nederland

“Wij werken regelmatig samen met Smet Rental omdat er steeds een oplossing op maat van de klant wordt gezocht . Smet komt zelf naar de producten kijken die gemanipuleerd moeten worden en stelt dan in functie van plaats en mogelijkheden het geschikte machine voor . Alles wordt steeds op tijd en in correcte staat geleverd , pannes worden bijna altijd de dag zelf verholpen .

Een tevreden klant.”

Dhr. J. Deroover
Responsible Production Biology SUEZ RR IWS Remediation NV

“Wij zijn een kleine firma maar dat maakt voor Smet Rental helemaal niet uit je bent er geen nummer iedereen is gelijk voor hen. Familiale, positieve sfeer naar de klanten toe. Heel goed onderhouden materiaal. Bij eventuele problemen zorgen zij steeds voor een snelle oplossing.

Een echte aanrader!”

Mevr. H. Ketels
Mede zaakvoerder, Firma Grond en afbraakwerken Kristof De Jonghe

‘’Wij huren op regelmatige basis grote machines, zoals zeven, brekers, en afvalverkleiners (schredders) bij SMET rental.

Vooral het grote aanbod, snelle beschikbaarheid, de ‘no nonsense’ aanpak, goede staat en betrouwbaarheid van de machines is de grootste reden waarom wij regelmatig bij SMET rental huren.

De machines worden altijd op het afgesproken tijdstip netjes op de werf afgeleverd en terug opgehaald, gepaard van een duidelijke uitleg over het gebruik van de machine.’’

Dhr. D. Thys
Technisch inspecteur, Aertssen

Wij hebben kennis gemaakt met Smet Rental via het bezoek van hun commercieel vertegenwoordiger en vervolgens op beurzen.
Vandaag doen wij beroep op de dienstverlening van Smet in geval van overproductie op onze site.
Onze ervaring is gebaseerd op 3 factoren:

  • Goed contact met vertegenwoordiger
  • Bekwame technische afdeling
  • Zeer goed productiemateriaal

Dhr. S. Ferreira
Site Manager, SUEZ R&V Grand Ouest Métaux

Wij hebben kennis gemaakt met Smet Rental via de firma Lacampagne te Mérignac (33) bij wie we klant zijn voor de dienst na verkoop en de technische interventies.
Smet Rental is de enige die ons een oplossing kan bieden voor het breken van wijnstokken en met wie we onze korte termijn campagnes kunnen inplannen in alle vertrouwen.
We staan in zeer goed contact met de medewerkers van kantoor, altijd bereikbaar en met luisterend oor.

Weldra starten we onze 2e campagne met de TANA breker, we genieten steeds van correct materiaal in goede staat.

Dhr. B. Meyre
Dirigeant, MEYRE Sas

We kwamen in contact met Smet Rental via Lieven, commercieel verantwoordelijke Frankrijk en de activiteiten van Smet leerden we ook kennen dankzij de regelmatige aanwezigheid op beurzen zoals salon POLLUTEC waar we commerciële en technische gesprekken hadden.
Wij doen beroep op Smet voor de huur van specifieke machines voor de behandeling van biomassa en ook bij dringende campagnes als onze machines in panne staan.
We ervaren bij Smet een onmiddellijke opvolging van contactnames en we worden altijd verder geholpen binnen de gevraagde termijn ook bij technische pannes en vervangtoestellen.

SMET investeert regelmatig in nieuwe uitrusting die goed aan onze behoeften voldoet.

Dhr. Y. Joly
Co-gérant, AWT SARL à Glères 39610

Ik heb de firma Smet Rental leren kennen via hun commercieel agent en ik doe jaarlijks beroep op hen  in geval van pannes en overproductie.
De firma Smet is steeds zeer reactief en sterk in het voorstellen van oplossingen bij de aanvragen die wij doen.
Want als we een machine willen huren omwille van panne, rekenen wij op een snelle vervanging.

Dhr. A. Hayault
Operationeel manager, Brangeon Recyclage