Skip to main content

SMET VERHUUR(t)

Smet Rental zet alles in het werk om recycling-oplossingen op maat te bieden. Met een sterke marktpositie in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg zijn we een van de grootste Europese spelers. Dankzij ons uitgebreid aanbod in trommelzeven, schudzeven, brekers, schredders, compactoren en scheiders slagen we erin uw ultieme partner in recyclage te zijn.

Verhuur van recyclingmachines zonder operator

Onze (semi-)mobiele machines worden ter plaatse geleverd door een van onze chauffeurs. Zij zetten uw medewerker(s) op weg om de machine zelf te bedienen. Er is dus geen operator van Smet Rental nodig, zo kan u op uw tempo en met een makkelijk te bedienen machine uw project tot een goed einde brengen.

Oplossingsgerichte samenwerking per project

Elk recyclageproject wordt onder de loep genomen. We maken een grondige analyse van het materiaal dat u wil verwerken en bekijken binnen ons gamma welke machine het beste aansluit bij uw vraag. Lijkt er geen kant-en-klare oplossing te bestaan, zoeken we samen een manier om het aan te pakken. Wij denken in oplossingen, niet in problemen.

Technische ondersteuning

Smet Rental garandeert tijdens de duur van uw project een technische en ontzorgende service. U kan onze experts ten allen tijde telefonisch bereiken. Indien een probleem zich voordoet, komt er een technieker ter plaatse zodat u uw campagne spoedig kunt hervatten.

Diversiteit aan merken

Wat Smet Rental sterk en uniek maakt, is ons multi-brand machinepark. We bieden niet alleen een wijd gamma aan soorten machines, maar ook een variëteit aan merken. Op die manier vindt u bij ons uw favoriete en vertrouwde merken en simpelweg de beste machines voor elke job.

Innoveren en diversifiëren

De recyclagewereld verandert voortdurend. Nieuwe wetten, innovatieve technieken en strengere normen dwingen ons tot vernieuwing. We houden een vinger aan de pols op de recyclagemarkt en zorgen dat onze machines aangepast zijn aan deze evolutie.

Een sterk, ervaren team

De uitbouw, het onderhoud en het transport van ons machinepark kan niet zonder gedreven en professionele medewerkers. Dag en nacht staat ons team klaar om uw project op te volgen. Zowel de logistieke organisatie als het praktisch onderhoud gebeurt vanuit ons centrale hoofdkantoor in Verrebroek. We investeren daarom niet alleen in machines, maar ook in onze mensen.

 

Wilt u ook deel uitmaken van ons team? Neem een kijkje tussen onze vacatures!

Achtergrond & visie

“Onze strategie? Altijd ‘ja’ blijven zeggen.”

Smet Rental ontstond begin jaren 2000 als familiebedrijf. Vanuit een jarenlange ervaring in de sector en door een groeiende vraag op de markt, startten Stefaan Smet en Hilde Gabriels met de verhuur van zeefmachines. Van daaruit groeide het bedrijf exponentieel. Door een sterke service te bieden, zowel telefonisch als ter plaatse, en snel te schakelen, heeft het bedrijf veel positieve mond-aan-mondreclame genoten. “Telkens als iemand ons vroeg: ‘kunnen jullie dit?’, gingen wij meteen op zoek naar de gepaste oplossing. Als je altijd ‘ja’ blijft zeggen, blijf je groeien”, vertelt Stefaan. Die eenvoudige, maar succesvolle strategie heeft van Smet Rental de bloeiende internationale zaak gemaakt die ze vandaag is. Het machinepark groeit immers mee met de
diverse en veelzijdige vragen van klanten, net zoals de ervaring en know-how binnen het bedrijf.

Smet Rental is overigens een nieuwe naam, aangezien de oude naam Smet Verhuur niet meer in lijn was met het internationale karakter van het bedrijf. Sinds 2016 is het te vinden in zijn nieuwe hoofdkantoor in Verrebroek. Een enorm terrein dat plaats heeft voor het grote machinepark, een werkplaats voor al het onderhoud en een kantoorruimte voor de logistieke en administratieve medewerkers. De kantoren in Aven Ackers zijn het zenuwcenter waar alles op de voet gevolgd wordt. “Deze nieuwe locatie is er gekomen omwille van onze groei, maar ook voor de nieuwe groeimogelijkheden”, zegt Stefaan. “We werken hier sneller en efficiënter, en dat komt onze service alleen maar ten goede.”

Smet Rental mag dan uitgegroeid zijn tot een internationale onderneming, in de kern is er weinig veranderd. Stefaan en Hilde behouden graag de familiale en warme aanpak in hun bedrijf. Ook het 30-tal medewerkers maakt deel uit van de familie. “We appreciëren onze mensen enorm”, vertelt Stefaan. “Daar investeren we ook in. Er zijn altijd goede medewerkers nodig, die hun vak kennen en graag doen. Zij zijn zowaar nog een groter kapitaal dan machines. Daarmee staat of valt een onderneming.”

Toekomstvisie

De ambitie voor de toekomst is om onze klanten nog meer te ontzorgen. Het machinepark wordt steeds uitgebreid, net zoals de ondersteuning achter de schermen. ‘Dit kunnen we niet’ staat niet in het woordenboek van Smet Rental. Alles wordt in het werk gesteld om oplossingen op maat te bieden.

Ontdek Smet Rental

Onze service

Specialist

Sinds 2009 is Smet Rental de specialist in het verhuren van verschillende soorten recycling machines.
Voor de huur van trommelzeven, schudzeven, brekers, shredders, scheiders, windshifters en nog zoveel meer kan je terecht bij ons.

Uitgebreid machine assortiment

We hebben alles in huis om kwaliteit te leveren. Ontdek ons assortiment van machines.

Verhuur Machines

Machine huren?
Dit kan al vanaf 1 dag. Onze machines kunnen ook per week, maand of jaar gehuurd worden. Bij grootte verhuurprojecten bekijken we samen met de klant de situatie en stellen zo de beste prijs op.

Transport

Zonder zorgen brengen wij bij de start van de huur de machine op het gevraagde adres.
Moeilijk bereikbare plaatsen zijn ook geen probleem.

Instructies

Bij elke huur regelen wij de afstellingen van de machine en geven we de nodige instructies om de machines te bedienen.
Zo kan u met voldoende kennis beginnen aan uw zeef-en breekcampagne.

Tot uw dienst

Ook tijdens de huur van onze machines kan je ons steeds contacteren voor hulp. Ons technisch team kan u telefonisch bijstaan.

Uw machine op maat?

Vindt u niet meteen de juiste machine om te huren? Neem gerust contact op met ons team. Na een gesprek of bezoek gaan zij aan de slag om zo de juiste oplossing te bieden.

Onze merken

NIEUWS

Jaaroverzicht 2022 Smet RentalNieuwsbrief
december 20, 2022

Jaaroverzicht 2022

Afgelopen jaar investeerden we met oog op de toekomst en om op de vraag en behoeften van de huidige markt te kunnen blijven inspelen in diverse nieuwe machines.In totaal werden…
Nieuwsbrief
november 21, 2022

Nieuwe dealerships en forse investeringen

Familiebedrijf Smet Rental zag begin jaren 2000 het levenslicht. Door sterke service te bieden, en forste investeren in hun vloot – zelfs in niet-evidente tijden! – heeft het bedrijf voor…
Nieuws
november 15, 2022

15de TANA SHARK 440D(T) voor Smet Rental !

7 jaar geleden maakte de onze eerste machine van Tana zijn intrede in onze verhuurvloot. Ondertussen mochten wij reeds 18 machines van hen in ontvangst nemen. Vorige week mochten wij…