Skip to main content

(Junior) transportplanner

Jouw functie

Als (junior) transportplanner ben jij de kers op de taart dat ons team vervoegt.

Je staat jouw collega’s van de planning en technische dienst volledig administratief bij. Je staat mede in voor de verhuurplanning van onze machinevloot en communiceert duidelijk met de klanten en tussen de verschillende afdelingen, waardoor je alle dossiers van A tot Z weet aan te pakken en met glans weet af te ronden.

Solliciteer hier
Alle vacatures
Ervaring
0-10 jaar
Tewerkstelling
bediendecontract
Werkweek
40 uur
Locatie
Verrebroek
KMO-mentaliteit
Warm welkom
Toekomst
Geloof jij ook in recycling?
Wat wij van jou verwachten

Een wereld van techniek, machines en recycling weet jou wel te triggeren. Je deinst er dan ook niet voor terug om jouw kennis bij te schaven en staat alvast te popelen om (over deze voor jou misschien wel onbekende wereld) bij te leren. Je bent een ordelijk persoon, administratie schikt jou dan ook niet af. Door jouw communicatietalent, zowel telefonisch als ‘in real life’ weet jij alles in goede banen leiden. Daarnaast spreek je vloeiend Frans.

Ons aanbod

Je komt terecht binnen een familiale KMO, bij een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te denken en te groeien.
Als bediende werk je 40 uur per week, waardoor je op jaarbasis 12 ADV dagen opbouwt. Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag, binnen een vast uurrooster.
Je krijgt een aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring en competenties, aanvullend krijg je ook maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering en een salariswagen.

Je collega’s van de planning staan alvast te popelen om jou te verwelkomen in hun team en om jou beter te leren kennen.

Join our team

Smet Rental is ruim 10 jaar actief als dynamische nichespeler in de recyclingwereld. Met een specialisatie in de verhuur van (semi-) mobiele en vaste zeef-, breek-, windshiftinstallaties, sorteercabines, overslagkranen en andere recyclingmachines zijn wij een sterk groeiende en stabiele KMO met nog heel wat toekomstmogelijkheden.

Onze internationale klanten zijn bedrijven uit de recyclagesector, afvalverwerkers, composteerders en biomassaspecialisten, grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeenten, of eender welk ander bedrijf dat materiaal wenst te sorteren, scheiden, mengen en/of verkleinen.

Je komt terecht in een hecht team, waar we elke dag het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te prijzen. Een hapje en drankje op vrijdagnamiddag zijn eerder regel dan uitzondering, en om de sfeer optimaal te houden worden er regelmatig events of uitjes georganiseerd met de collega’s.

Als (junior) transportplanner maak je deel uit van ons planningsteam. Je komt dagelijks in contact met onze klanten. Je passeert regelmatig bij de werkplaatsverantwoordelijke om de planning op elkaar af te stemmen.

Ben jij even enthousiast als wij?

Bezorg ons jouw CV en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor deze functie.