Skip to main content

Parts manager

Jouw functie

Als parts manager krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de organisatie van het magazijn. Je staat in rechtstreeks contact met onze leveranciers voor het plaatsen van bestellingen en communiceert met onze klanten voor het klaar zetten van te leveren bestellingen.

Solliciteer hier
Alle vacatures
Ervaring
0-10 jaar
Tewerkstelling
bediendecontract
Werkweek
40 uur
Locatie
Verrebroek
KMO-mentaliteit
Warm welkom
Toekomst
Geloof jij ook in recycling?
Wat wij van jou verwachten

Je steekt graag de handen uit de mouwen en staat alvast te popelen om alles te weten te komen over de toch wel specifieke machines en onderdelen. Ervaring in het besturen van een hef- en/of reachtruck is zeker een pluspunt. Je bent ordelijk en georganiseerd waardoor jij alles vlot laat verlopen.

Ons aanbod

Je komt terecht binnen een familiale KMO, bij een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te denken en te groeien.
Als bediende werk je 40 uur per week, waardoor je op jaarbasis 12 ADV dagen opbouwt. Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag, binnen een vast uurrooster.
Je krijgt een aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring en competenties, aanvullend krijg je ook maaltijdcheques en een hospitalisatieverzekering.

Join our team

Smet Rental is ruim 10 jaar actief als dynamische nichespeler in de recyclingwereld. Met een specialisatie in de verhuur van (semi-) mobiele en vaste zeef-, breek-, windshiftinstallaties, sorteercabines, overslagkranen en andere recyclingmachines zijn wij een sterk groeiende en stabiele KMO met nog heel wat toekomstmogelijkheden.

Onze internationale klanten zijn bedrijven uit de recyclagesector, afvalverwerkers, composteerders en biomassaspecialisten, grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeenten, of eender welk ander bedrijf dat materiaal wenst te sorteren, scheiden, mengen en/of verkleinen.

Je komt terecht in een hecht team, waar we elke dag het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te prijzen. Een hapje en drankje op vrijdagnamiddag zijn eerder regel dan uitzondering, en om de sfeer optimaal te houden worden er regelmatig events of uitjes georganiseerd met de collega’s.

Als parts manager werk je nauw samen met werkplaatsverantwoordelijke en de planning verantwoordelijke. Verder kom je dagelijks in contact met een team van zo’n 15 gemotiveerde techniekers.

Ben jij even enthousiast als wij?

Mail ons dan snel jouw CV!