Skip to main content

Sales Consultant

Jouw functie

Je bent een echte ‘brand evangelist’ en doet er alles aan om Smet Rental op de kaart te zetten. Je gaat proactief op zoek naar nieuwe klanten, maar weet net zo goed de waardering van bestaande klanten op peil te houden. Je hebt een luisterend oor en een probleemoplossend denkvermogen. Je zal steeds op zoek gaan naar een oplossing op maat van de klant. Na je interne opleiding in de toch wel specifieke branche, weet je de klanten correct te adviseren. Ook bij onze deelname aan specifieke beurzen ben je aanwezig en kan je vlot een babbel slaan met (potentiële) klanten.

Concreet zijn we op zoek naar commercieel talent voor de volgende regio:

  • Wallonië & Noord Frankrijk
Solliciteer hier
Alle vacatures
Ervaring
2-5 jaar
Tewerkstelling
bediendecontract / zelfstandig
Werkweek
40 uur
Locatie
Wallonië & Noord Frankrijk
KMO-mentaliteit
Warm welkom
Toekomst
Geloof jij ook in recycling?
Wat wij van jou verwachten

Een job in de sales is jou op het lijf geschreven, zwaar rollend materieel schrikt jou niet af en bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in een commerciële functie, maar iedereen met de juiste drive en ambitie komt in aanmerking.

Je bent een echte plantrekker.

Op technisch vlak heb je al enige kennis of je bent leergierig en staat te springen om hierover alles te weten te komen.
Je kan vlot overweg met een PC en houdt alle administratie nauwgezet bij in ons CRM systeem.
Je bent ondernemend, neemt graag zelf initiatief en je gelooft in de toekomst van recycling.

Ons aanbod

Je komt terecht in een familiale KMO, bij een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te denken en te groeien.
Je krijgt een bediendecontract en werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra ADV dagen opbouwt bovenop je 20 vakantiedagen OF je versterkt ons team op zelfstandige basis.
Je verloning wordt aangepast aan jouw kennen en kunnen en wordt, indien je tewerk gesteld bent als bediende aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques en een hospitalisatieverzekering.

Je collega’s van ons kantoor in Verrebroek staan alvast te popelen om jou te verwelkomen in hun team en om jou beter te leren kennen! 😊

Join our team

Smet Rental is ruim 10 jaar actief als dynamische nichespeler in de recyclingwereld. Met een specialisatie in de verhuur van (semi-) mobiele en vaste zeef-, breek-, windshiftinstallaties, sorteercabines, overslagkranen en andere recyclingmachines zijn wij een sterk groeiende en stabiele KMO met nog heel wat toekomstmogelijkheden.

Onze internationale klanten zijn bedrijven uit de recyclagesector, afvalverwerkers, composteerders en biomassaspecialisten, grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeenten, of eender welk ander bedrijf dat materiaal wenst te sorteren, scheiden, mengen en/of verkleinen.

Je komt terecht in een hecht team, waar we elke dag het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te prijzen. Een hapje en drankje op vrijdagnamiddag zijn eerder regel dan uitzondering, en om de sfeer optimaal te houden worden er regelmatig events of uitjes georganiseerd met de collega’s.

Je zal worden aangestuurd door Hilde en Stefaan (zaakvoerders) en onze operationeel manager. Verder kom je regelmatig in contact met je collega’s van de planning en de technische dienst. Het team wordt vervoegd door een 40-tal gepassioneerde medewerkers.

Ben jij even enthousiast als wij?

Bezorg ons jouw CV en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor deze functie.