Skip to main content

Vacature chauffeur CE

Functie

Als chauffeur CE ben je verantwoordelijk voor het transporteren van onze machines en deze in correcte staat af te leveren bij de klanten. Je maakt de machines gebruiksklaar op de werf en geeft de nodige uitleg aan de klant zodat hij de werken kan starten. Je onderhoud dagelijks de vrachtwagen en diepladers die je gebruikt.

Profiel

Je hebt een passie voor machines en vrachtwagens. Uitzonderlijk transport schrikt jou niet af. Je bent van nature een hands-on persoon die initiatief neemt, problemen analyseert en steeds resultaatgerichte oplossingen zoekt. Zelfstandig en probleemoplossend werken vormen geen problemen voor jou.

Je spreekt uitstekend Nederlands. Kennis van Frans, Engels en/of Duits is een pluspunt. Heb je al ervaring? Dan is dat zeker mooi meegenomen. Maar er zijn veel leermogelijkheden binnen ons familiaal bedrijf.

Kennis van industriële machines is een pluspunt.
Je bent stressbestendig en flexibel.
Je bent een communicatief persoon en kan duidelijk communiceren met de klant en je collega’s.
Je hebt een grote verantwoordelijkheid, bent ordelijk en weet hoe je veilig tewerk gaat op de werkvloer en met werkvoertuigen.

Wat wij jou bieden

Boeiende job met verantwoordelijkheden in een sterk groeiend bedrijf, een aangename werkomgeving en dynamische collega’s.
Een technische opleiding voor kennis van de toch specifieke machines te bekomen.
Een loon in verhouding tot je ervaring en je competenties.