Skip to main content

Technical Services Assistant

Jouw functie

Als Customer Support Specialist ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten die technische problemen ondervinden. Je stelt gerichte vragen om een diagnose te kunnen stellen. Indien mogelijk los je dit telefonisch op met behulp van de interne tools, in het ander geval plan je een interventie in. Dit alles houd je nauwgezet bij in ons CRM-systeem. Hiervoor communiceer je over de verschillende afdelingen heen en behoud je het overzicht op de algemene verhuurflow.

Solliciteer hier
Alle vacatures
Download PDF
Ervaring
Tewerkstelling
bediendecontract
Werkweek
40 uur
Locatie
Verrebroek
KMO-mentaliteit
Warm welkom
Toekomst
Geloof jij ook in recycling?
Wat wij van jou verwachten

Bij voorkeur genoot je van een opleiding als technische bachelor of heb je het equivalent vergaard door ervaring, maar iedereen met de juiste drive en ambitie komt in aanmerking, ongeacht het diploma.

Communiceren met klanten in het Nederlands en in het Frans is voor jou geen probleem. Een extra Europese taal (Duits, Spaans of Italiaans) wordt beschouwd als pluspunt.

Administratief ben je sterk. Je kan vlot overweg met verschillende IT-toepassingen. In teamverband werken is helemaal jouw ding.
Je werkt georganiseerd en bent een manusje van alles. Je kan vlot schakelen van A naar B.

Ons aanbod

Je komt terecht in een familiale KMO, bij een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te denken en te groeien.
Je krijgt een bediendecontract en werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra ADV dagen opbouwt bovenop je 20 vakantiedagen.
Je verloning wordt aangepast aan jouw kennen en kunnen en wordt aangevuld met maaltijdcheques, ecocheques, een hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

Je collega’s van ons kantoor in Verrebroek staan alvast te popelen om jou te verwelkomen in hun team en jou beter te leren kennen! 😊

Join our team

Smet Rental is ruim 10 jaar actief als dynamische nichespeler in de recyclingwereld. Met een specialisatie in de verhuur van (semi-) mobiele en vaste zeef-, breek-, windshiftinstallaties, sorteercabines, overslagkranen en andere recyclingmachines zijn wij een sterk groeiende en stabiele KMO met nog heel wat toekomstmogelijkheden.

Onze internationale klanten zijn bedrijven uit de recyclagesector, afvalverwerkers, composteerders en biomassaspecialisten, grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeenten, of eender welk ander bedrijf dat materiaal wenst te sorteren, scheiden, mengen en/of verkleinen.

Je komt terecht in een hecht team, waar we elke dag het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te prijzen. Een hapje en drankje op vrijdagnamiddag zijn eerder regel dan uitzondering, en om de sfeer optimaal te houden worden er regelmatig events of uitjes georganiseerd met de collega’s.

Als supportmedewerker kom je dagelijks in contact met onze klanten. In overleg met onze werkplaatsverantwoordelijke plan jij onderhoud en depannages ‘on the field’ in. Je passeert regelmatig bij de hoofdmagazijnier. Verder werk je wel eens samen met je collega’s van de planning om alles vlot te laten verlopen. Het team wordt vervoegd door een 40-tal gepassioneerde medewerkers.

Ben jij even enthousiast als wij?

Bezorg ons jouw CV en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor deze functie.