Skip to main content

Lasser en plaatbewerker

Jouw functie

Je staat in voor alle metaalbewerkingen die worden uitgevoerd op onze machines. Dit kunnen zowel herstellingen als nieuwe ontwikkelingen zijn.

Je vervangt de slijtdelen op machines. Het construeren van op maat gevraagde machines en/of aanpassingen gevraagd door de klant schrikt jou niet af.

Je maakt voornamelijk gebruik van hardoplassen, TIG-lassen en half-automaatlassen.

Solliciteer hier
Alle vacatures
Ervaring
> 1 jaar
Tewerkstelling
Arbeidscontract
Werkweek 
40 uur
Locatie
Verrebroek
KMO-mentaliteit
Warm welkom
Toekomst
Geloof jij ook in recycling?
Wat wij van jou verwachten

Je hebt een passie voor machines en mechanisatie. Bij voorkeur heb je reeds enige ervaring met industriële machines.  Je bent van nature hands-on en neemt initiatief, je analyseert problemen alsof het niks is en gaat actief op zoek naar resultaatgerichte oplossingen.

Je bent een plantrekker en werkt graag zelfstandig. Bovendien ben je stressbestendig en flexibel.
Je bent communicatief en kan duidelijk communiceren met je collega’s.

Ons aanbod

Je komt terecht binnen een familiale KMO, bij een bedrijf waar je de kans krijgt om mee te denken en te groeien.
Als arbeider werk je 40 uur per week. In daguren van maandag tot vrijdag, binnen een vast uurrooster.
Je krijgt een aantrekkelijk loon in verhouding tot je ervaring en competenties, aanvullend krijg je ook maaltijdcheques.

Je collega techniekers staan alvast te popelen om jou te verwelkomen in hun team en om jou beter te leren kennen! 😊

Join our team

Smet Rental is ruim 10 jaar actief als dynamische nichespeler in de recyclingwereld. Met een specialisatie in de verhuur van (semi-) mobiele en vaste zeef-, breek-, windshiftinstallaties, sorteercabines, overslagkranen en andere recyclingmachines zijn wij een sterk groeiende en stabiele KMO met nog heel wat toekomstmogelijkheden.

Onze internationale klanten zijn bedrijven uit de recyclagesector, afvalverwerkers, composteerders en biomassaspecialisten, grondverwerkers, op- en overslagbedrijven, bouw- en sloopondernemingen, gemeenten, of eender welk ander bedrijf dat materiaal wenst te sorteren, scheiden, mengen en/of verkleinen.

Je komt terecht in een hecht team, waar we elke dag het onderste uit de kan halen om onze klanten tevreden te prijzen. Een hapje en drankje op vrijdagnamiddag zijn eerder regel dan uitzondering, en om de sfeer optimaal te houden worden er regelmatig events of uitjes georganiseerd met de collega’s.

In het atelier zal je in eerste instantie aangestuurd worden door onze werkplaatsverantwoordelijke. Het team vervoegd door een 40-tal gepassioneerde medewerkers.

Ben jij even enthousiast als wij?

Bezorg ons jouw CV en laat ons weten waarom jij de geknipte kandidaat bent voor deze functie.