Vacature storingstechnieker

 

Jouw functie

Je staat in voor het uitvoeren van geplande onderhouden, aanpassingen en herstellingen van de machines in onze vloot. Dit doe je in eerste plaats in onze sterk uitgeruste werkplaats. Nadat je voldoende bent ingewerkt in de toch wel specifieke machines, heb je de mogelijkheid om ook met één van onze servicewagens onze machines te gaan herstellen en onderhouden op locatie bij onze klanten. Dit kan zowel in binnen- als buitenland en is alles in samenspraak met waar jouw interesses en verwachtingen liggen.

Je profiel

Je hebt een passie voor machines en mechanisatie en bent expert in minstens twee van volgende zaken en bereid tot het derde te leren:
– hydraulica
– mechanica
– elektriciteit (pluspunt)

Bij voorkeur ben je reeds ervaren in het uitvoeren van werkzaamheden aan recyclingmachines, grondverzetmachines, kranen, landbouwmachines of gelijkaardig.

Van nature ben je een hands-on persoon die initiatief neemt, problemen analyseert en steeds op zoek gaat naar resultaatgerichte oplossingen.
Je kan perfect zelfstandig werken en kan vlot in het Nederlands communiceren met je collega’s.
Je draagt zelf verantwoordelijkheid voor orde en netheid op de werkvloer en weet hoe je veilig omgaat met machines.

Wat wij jou bieden

Boeiende job met verantwoordelijkheden in een sterk groeiend bedrijf, een aangename werkomgeving en dynamische collega’s. Een hapje en drankje op vrijdagavond is eerder regel dan uitzondering in dit familiale bedrijf.
Bij ons krijg je de kans om mee te groeien en denken.
Een aantrekkelijk loonpakket in verhouding tot je ervaring en competenties.